Engelliye hizmet, hakka hizmettir.

Mimar Sinan Bakım Merkezleri'nde üst düzey Koronavirüs tedbirleri

  • Ana Sayfa
  • /
  • Mimar Sinan Bakım Merkezleri'nde üst düzey Koronavirüs tedbirleri

Mimar Sinan Bakım Merkezleri’nde üst düzey Koronavirüs tedbirleri alındı.

 

YAKINLARINIZ BİZE EMANET

 

Bünyesinde Türkiye’nin en büyük bakım merkezini de bulunduran Mimar Sinan Bakım Merkezleri olarak; Kestel ve İnegöl Şubelerimizde Koronavirüs salgınına karşı sıkı tedbirler aldık.

 

Bakım evlerimizde kalan yaşlılar ve engellilerimiz, özellikle yaşı ilerlemiş kişilerde olumsuz sonuçlara sebep olabilecek virüse karşı mevzuatın öngördüğü tüm tedbirler yürürlüğe konularak koruma altına alındı.

 

Öncelikle, her bireyin ülkenin bu zor günlerinde kendi “olağan üstü hali”ni oluşturması bilinci ile başlattığımız çalışmalara özveri ve kararlılıkla katılan tüm personelimize teşekkür ederiz.

 

PERSONELİMİZ YATILI ÇALIŞIYOR

 

Covid - 19 Virüs ilk çıktığı günden bu yana gerek misafirlerimiz, gerekse personellerimizin sağlığı için bir dizi tedbirler alınmaya başlandı.

 

Bakım merkezlerimizde kalan misafirlerimizin sağlığını korumak üzere personelimiz için sabit vardiya ve yatılı çalışma sistemine geçildi.

 

Bu sayede personelimiz bakım merkezlerimizde yatılı olarak çalışmaya başladı ve böylelikle dışarıyla tüm bağlantımız kesilmiş oldu.

 

7 gün sonra gelecek diğer grubun da evlerinde olduğu sürelerde gerekli denetimleri sağlık personelince yapılarak, sağlık durumları birebir takip edildi.

 

Bu süreçte misafirlerimizin, yakınları ile iletişimlerinin kopmaması adına telefon görüşmeleri ve görüntülü aramaları yapmaları sağlandı.  Böylelikle misafirlerimizin moralleri yüksek tutuldu.

 

İleriye dönük tedbir amaçlı olarak; tüm konaklama katlarında İzolasyon Odaları oluşturuldu.

 

Ayrıca bir katın tamamı da “İzolasyon Katı” olarak düzenlendi.

 

Gerekli tüm ekipmanlar bu odaların ve İzolasyon Katı’na yerleştirildi.

 

Bu süreçte misafirlerimizin sağlığı için alınan kurallara uyan herkese teşekkür ederiz.